برخی ازمهمترین راهکارهای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن
همانطور که در این بخش از مقالات گاز رسانی در مهام مارکت می خوانید درباره برخی ازمهمترین راهکارهای پیشگیری از گاز گرفتگی با گاز مونوکسید کربن توضیح خواهیم داد.
- همواره از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنید.
- قبل از راه اندازی بخاری، مسیر دودکش را کنترل کنید.
- دقت و توجه به داغ بودن دودکش بهترین آزمایش ایمنی و ســامت آن است. اگر لوله دودکش بخاری سرد باشد دلیل آن خارج نشدن محصولات احتراق و گازهای سمی از دودکش است. در این صورت باید ضمن رفع نقص به طور موقت با بازکردن قسمتی از در یا پنجره، تهویه در محیط ایجاد کرد.
- رنگ شــعله بخاری و وسایل پخت وپز باید آبی باشــد. چنانچه شعله قرمز، زرد یا نارنجی بود حتما نقص در سوخترسانی و کمبود اکسیژن در محیط وجود دارد.
- هیچگاه تمامی روزنه های جریان هوا در منزل به ویژه اتاق خواب را مسدود نکنید.
- از نصب آبگرمکن در حمام و روشن کردن شعله های اجاق گاز در آشپزخانه برای گرم نگهداشتن محیط داخل خانه خودداری کنید.
- انتهای همه دودکش ها باید حداقل یک متر از سطح بام، حداقل ۳متر از دیوار جانبی بام و حداقل ۳ متر از دستگاه های تهویه (دمنده و مکنده) فاصله داشته باشد. در صورتی که فاصله کمتر از ۳ متر باشد انتهای دودکش باید حداقل ۶۰ سانتیمتر از بلندترین دیوار مجاور بالاتر قرار گیرد و کلاهک مخصوص (به شکل H ) داشته باشد.
- دودکش و اتصالات آن باید از جنس مقاوم و بدون هیچگونه منفذ یا نشتی در سرتاسر آن باشد و به کارگیری لوله های آکاردئونی آلومینیومی ممنوع است.
- از رها کردن انتهای دودکش ها در فضای بسته مانند داخل راهروها، حیاط خلوت یا پاسیوهای سقفدار خودداری شود.
- هرگز خروجی های دودکش وسایل گازسوز، هود و هواکش آشپزخانه را در یک کانال قرار ندهید.
از قــرار دادن لوله خروجی بخاری به داخل ظرف آب خودداری شود. - درون خانــه به خصــوص در محل خواب دستگاه هشداردهنده نشــت گاز مونوکسید کربن نصب کنید. زیرا این دستگاه ها بسیار به ایمنی محیط کمک می کنند.
برای خرید سنسور آﺷﻜﺎرﺳﺎز ﻣﻮﻧﻮاﻛﺴﻴﺪ کربن کلیک کنید…