آشنایی با شومینه برقی و نکاتی که لازم است قبل از خرید بدانید

 

استفاده از شومینه برقی یکی از متداول ترین راه های تجربه استفاده از شومینه های گازی، بدون دردسرهایی مثل نگهداری و نظافت است. در طی سال های اخیر استفاده از شومینه های برقی رایج شده است. اما شومینه برقی چیست؟ شومینه برقی یک وسیله الکتریکی است که یک منبع گرما و افکت های شعله آتش دارد. برخلاف شومینه های گازی این دستگاه ها آتش و شعله واقعی تولید نمیکنند، بلکه شبیه سازی میکنند. شعله های شومینه های برقی توسط ال ئی دی یا منبع نوری ایجاد میشود.   

 این نوع از شومینه ها بدون برق کار نمیکنند. بنابراین برای بهره وری از دستگاه در منزل آن را به پریز برق متصل کنید. به علاوه، این وسیله در فرم های مختلف مثل شومینه برقی ایستاده و دیواری عرضه شده است. شرکت مهام صنعت شومینه برقی دیواری را در مدل و قیمت های متفاوت اقتصادی را به مشتریان عرضه میکند.

آیا استفاده از شومینه برقی امن و استاندارد است؟

از آنجایی که این نوع شومینه با برق کار میکند، مشکلاتی مثل سوختگی، آتش سوزی، دود گرفتگی و ساتع کردن مواد شیمیایی وجود ندارد. پس این دستگاه فوق العاده امن و مناسب است. همچنین عدم نیاز به خرید دودکش و سوخت  امنیت استفاده از شومینه را بالا میبرد و با محیط زیست سازگاری دارد. معایب شومینه های برقی محدود است. عدم تولید گرما زیاد و طول عمر کوتاه تر در مقایسه با شومینه های گازی از عیب های این دستگاهاست.

 

مقدار و نحوه مصرف برق شومینه برقی

مصرف برق شومینه درست مثل گرمکن های برقی است. بیشتر شومینه های برقی با فشار 12 ولتی کار میکنند. میتوان با خاموش کردن منبع گرما شومینه، و فقط روشن کردن شعله ها مصرف برق را کاهش داد. برای محاسبه نسبی میزان مصرف برق و برآورد هزینه ها، میزان ساعاتی که میخواهید شومینه در طول ماه کاملا روشن باشد را تخمین بزنید، و قیمت را محاسبه کنید. برای مصرف بهینه جریان برق کارهای زیر را انجام دهید:

  • ترموستات شومینه را در پایین ترین لول مناسب قرار دهید، و به دستگاه زمان دهید تا فضا را گرم کند.
  • از تایمر استفاده کنید تا روشن و خاموش شدن دستگاه را زمان بندی کنید.
  • از لباس های نسبتا گرم استفاده کنید و شدت گرمای تولید دستگاه را کاهش دهید.

شومینه برقی

راهنمای خرید شومینه برقی

مراکز و فروشگاه های متعددی برای خرید شومینه برقی در سرتاسر کشور وجود دارد. شرکت فنی مهندسی مهام صنعت یکی از این مراکز میباشد. شما میتوانید از وب سایت مهام صنعت شومینه برقی های موجود را مشاهده، بررسی و با یکدیگر مقایسه کنید. برخی از ویژگی شومینه های موجود مهام به شرح زیر است:

  • دارا بودن ریموت کنترل و امکان تنظیم با استفاده از کنترل دستی
  • دارای صفحه کنترل لمسی هوشمند جهت خاموش و روشن نمودن آسان و تنظیم میزان شعله
  • دارای سیستم نمایشی RGB LED و امکان انتخاب ترکیب رنگ مورد نظر برای شعله
  • مجهز به تایمر هوشمند
  • عدم ایجادآلایندگی به علت کار با برق
  • امکان کنترل شومینه با استفاده ار تلفن همراه هوشمند
  • دارای ترموستات برای تنظیم نمودن دمای مورد نظر
  • تولید شومینه براساس استانداردهای بین المللی

 

نکات مهم در نصب شومینه های برقی

شومینه های برقی در مقایسه با شومینه های گازی چالش های کمتری هنگام نصب دارند. اما رعایت نکاتی الزامی است تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود. برخی از اشتباهات رایج موقع نصب شومینه های برقی به شرح زیر است:

در نظر نگرفتن منبع تغذیه مناسب

توضیح واضحات است که کارکرد این شومینه وابسته به برق است. اگر از شومینه برقی دیواری با پریز استاندار استفاده میکنید اینکار آسان است. برای مدل های دیگر شومینه پروسه متفاوت است. شومینه برقی های توکار بصورت مستقیم به سیستم برقی خانه وصل میشوند که اینکار نیازمند یک برق کار است.

برخی از اشتباهات در رابطه با منبع تغذیه

  • فراموش کردن جهت (چپ و راست) اتصال سیم به پریز
  • عدم اتصال شومینه به مدار برق مناسب برای کارکردن گرمکن 1500 واتی

انتخاب سایز نامناسب

این موضوع در شومینه های توکار اهمیت ویژه ای دارد. برای نصب این نوع شومینه برقی باید در دستگاه  روزنه ای ایجاد کنید بنابر این اندازه گیری دقیق ابعاد ( طول، عرض و ارتفاع) شومینه برای نصب حیاتی است. همچنین دیوار باید به اندازه کافی ضخیم باشد تا  شومینه در آن جا بگیرد.

فاصله گذاری اشتباه

رعایت فاصله با دستگاه های دیگر بویژه زمانی که تلوزیون بالای شومینه قرار میگیرد مهم است. گرمایی که توسط شومینه برقی تولید میشود در مقایسه با شومینه های گازی و ذغالی کمتر است اما اگر خیلی نزدیک به تلوزیون باشد عملکرد آن را مختل میکند.

مکان اشتباه

یکی از اشتباهات رایج و هزینه بر نصب شومینه برقی توکار داخل دیوار حمال، بدون در نظر گرفتن تنظیمات مربوط به قاب بندی است. مشکل دیگر نصب این نوع شومینه ها در حمام است. حمام ذاتا نسبت به دیگرجاهای خانه مرطوب تر است، این موضوع به دستگاه آسیب میزند یا عملکرد آن را مختل میکند. بعضی از مدل های شومینه برقی مناسب حمام هستند. قبل از خرید این موضوع را چک کنید.

دست بالا گرفتن خروجی گرما

شومینه های برقی انتخاب عالی هستند اما برای گرم کردن مکان های بزرگ قابل اطمینان نیستند. کاربرد این دستگاه ها برای مکان های کوچک تا 130 متر ایده آل است. توصه میشود شومینه های برقی را در محلی از خانه قرار دهید که زمان بیشتری را در آن سپری میکنید.

بهترین مکان ها برای نصب شومینه برقی

آشپزخانه جایی است که شما زمان زیادی را برای پخت غذا، شستن ظروف، آماده کردن مواد اولیه و…. در آن میگذرانید. بعضی از مدل های شومینه برقی این امکان را میدهد تا منبع گرما را خاموش کنید اما همچنان از زیبایی شعله های شومینه لذت ببرید. این قابلیت بویژه در ماه های گرم سال و مکان هایی که خیلی سرد نیست کاربرد فوق العاده ای است. اگر آشپزخانه شما محدودیت دیوار دارد، میتوانید از مدل عمودی استفاده کنید که بلند است و مناسب فضاهایی ایست که عرض دیوار کم است.

اتاق خواب محلی است که بعد از یک روز کاری سخت به آن پناه میبرید. زیبایی بصری و راحتی این مکان کمک میکند تا از استرس روز بهتر و راحت تر خلاص شوید. به علاوه، یک فضای لاکژری در خانه خود ایجاد کنید. اگر شومینه را بالای تخت نصب میکنید بهتر است از یک هواکش و محافظ استفاده کنید تا آسیب نبینید. اما اگر ترجیح میدهید شومینه بالای تختتان نباشد، میتوانید آن را به دیوار روبرو نصب کنید.

شومینه برقی

حمام مکان مناسبی برا ریلکس کردن است. اما بیشتر مردم زمان کمی در آن بویژه در فصل های سرد سال سپری میکنند. نصب شومینه برقی گرمای لازم و زیبایی بینظر را برای یک استحمام عالی به ارمغان می آورد.

ورودی خانه اولین و آخرین حس را هنگام ورود و خروج به منزل برای شما و مهمانان میدهد. با نصب شومینه برقی حس گرما، صمیمیت، نظم را به سایرین هدیه دهید.

نتیجه گیری

در مقاله امروز مهم ترین نکاتی که لازم است قبل از خرید شومینه برقی بدانید را ذکر کردیم. امیدواریم پست به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را داشته باشید. اگر سوالی دارید، میتوانید در باکس زیر کامنت بگذارید یا با کارشناسان مهام صنعت تماس بگیرید.


 

شومینه برقی

 

 

 

 

 

 

خرید شومینه برقی